Overleg in de stal

Gezocht: enthousiaste penningmeester voor stichting Platform Natuurlijke Veehouderij

Platform Natuurlijke Veehouderij is een stichting die natuurlijke veehouderij en in het bijzonder inzet van kruiden en natuurlijke middelen promoot en daarover actief kennis ontwikkelt en deelt. In de achterban bevinden zich momenteel zo’n 600 boeren, dierenartsen en andere geïnteresseerden. De stichting bestaat 7 jaar. In die tijd heeft de stichting zich ontwikkeld vanuit een klein initiatief van enkele partijen tot een bevlogen en deskundig team dat actief bijdraagt aan allerlei projecten en initiatieven rondom natuurinclusieve landbouw.

Ambitie
De ambitie van het platform is om de kennis van natuurlijke veehouderij en natuurlijke middelen nog breder te verspreiden en te delen, en ook te laten landen in het agrarische en veterinaire onderwijs. Er is al een groot netwerk binnen en rondom het Platform. Platform Natuurlijke Veehouderij gaat werken aan een strategie om dit netwerk nog beter en slimmer te benutten.

Penningmeester
Platform Natuurlijke Veehouderij zoekt een betrokken penningmeester die wil bijdragen aan de ambities van het Platform Natuurlijke Veehouderij en de financiën onder zijn of haar hoede kan nemen. Je houdt toezicht op de financiële handel en wandel van de stichting en de werkorganisatie. Ook is ondersteunende/ adviserende rol bij werving van financiering en subsidies deel van de functie. Tevens ben je aanspreekpunt voor de accountant en het administratiekantoor dat tevens de jaarrekening opstelt.


Meer weten over wat het platform doet of meer horen over de functie? Mail of bel Michiel Vreriks via platform@natuurlijkeveehouderij.nl of 06-51330211. De sluitingsdatum om te reageren is 31 oktober 2021.