Dsc5089 Bewerkt
Datum 26 november 2021
Locatie Diverse locaties

Op vrijdag 26 november staat er een netwerkbijeenkomst gepland met als titel: Oogsten en Vooruitblikken. Het plan was om elkaar in real-life te treffen in Zwolle op het Provinciehuis.

Nu de besmettingen oplopen, eerste maatregelen getroffen zijn en er nog meer volgen op 12 november, zijn we aan het nadenken om dit anders vorm te geven. Hoe we jullie kort bijpraten over waar we staan, wat er in de afgelopen jaren is gebeurd en waar we nu bezig zijn: daar denken wij nog even over na!

Wij geloven echt in de kracht van het netwerk om ons heen en het samen verder leren. Daarom willen we interessante ontmoetingen voor jullie faciliteren op 26 november. Heb jij interesse om 1, 2 of 3 ontmoetingen te hebben met mensen uit het netwerk van Platform Natuurlijke Veehouderij? Meld je dan aan!

Je kunt een uurtje bellen met iemand, online contact maken, maar een eind wandelen met iemand kan ook heerlijk zijn! Misschien heb je de behoefte om collega-veehouders uit te nodigen op jouw bedrijf of het bedrijf van een collega te bezoeken? Of wie weet wil je in gesprek met één van onze betrokken onderzoekers of dierenartsen. Lijkt jou dit leuk? Vul dan het formulier op onze website in!

Graag uiterlijk 21 november aanmelden. Wij gaan ons best doen om mooie matches te maken.

Na afloop van het event vragen we jou om een korte reflectie te geven op je gesprek(ken).
We hopen op vele mooie ontmoetingen die bijdragen aan een gezonde veehouderij!

(je mag ook een concrete naam noemen als er iemand is met wie jij graag eens zou bijpraten, of die je graag zou willen leren kennen)